Äntligen händer det!

trisslott

I dag är det femte dagen efter op.. och allt är bra.. Äntligen har vi hittat den lilla sonens snuttefilt som har varit försvunnen sedan igår eftermiddags… PHU Detta letande gör en galen och den lille galer.. Han hittade den själv på lekrummet och det var med konstigt för där har vi letat både jag och Peter.. men de är ju NICE att nu är den tillrätta..

I natt kom den stora grabben upp för att sova hos oss.. Han var som ett element …feber och rätt hög sådan … Nu i morse så bröt det ut … Den där jäkla hostan som sen ger andningssvårigheter.. Den som den lilla grabben hade förra veckan… typiskt… Då var det bara till att ringa dagis och säga att dom inte kommer .. det lär nog dröja några dagar.. Det är mycket pengar man betalar i dagisavgift varje år som man inte utnyttjar hmmm men, men det är ju lika för alla.. Bara hoppas på att han kurerar sig snabbt… Tur man e sjukskriven annars skulle man hållt på med att dela dagar och sånt för att lösa hemmavistelsen.. Idag blir det nog Playhouse Disney för hela slanten.. OVANLIGT..

Jag börjar faktiskt bli lite trött på det där Naturella Yoggin hmmm harde varit bättre med flingor på men det lär ju dröja. hmm Jag får väl gå över till Lätt fil istället.. Men det känns som att det är samma sak det..
Jag ska inte gnälla utan jag får ju se det positiva i det hela.. Det är förenat med viktnedgång..:)

Ikväll har jag ätit minestrone soppa och det är faktiskt skitgott.. synd man inte äter det oftare.. Tycker att vi är rätt dåliga på att äta soppa i våran familj över huvud taget… Äter ni mycket soppa? Lagar ni soppan själv eller är det halvfabrikat?
Tycker vi ska anama det där med ärtsoppa på torsdagar igen :)
Nu är det bara ett mål mat kvar idag och det får nog bli en härlig smoothie med jordgubbar och banan..
Jag tar gärna emot tips på goda soppor man kan äta eller laga själv..Det är bara att fylla i  
För tillfället har jag idé torka

Tjinge ling!

3 Responses to “Äntligen händer det!”

  1. wandas Says:

    Skriva gärna recept här :)

  2. Sara Says:

    Bryn nötfärs i tacokrydda
    Koka päror
    Ner med allt i presserad tomat med lika delar vatten
    MIXA & NJUT

    Denna soppan åt jag massor av, eller nej förresten inte massor men ofta ;)

    Kramizzar

  3. wandas Says:

    haha De ska jag prova ..låter faktiskt riktigt gott..Tack för tipset Kram


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu