Trollskogen

Uppe med tuppen även  idag… Frukost och påpälsande…. Sen var det sittstolen upp till toppen och åkte familjebacken med F i sele 2 gånger … Felix gick i snöboll gruppen idag med men dom tyckte att vi skulle uppdatera honom till snögubbegruppen resten av veckan… Sagt och gjort efter dagens skidskola så skulle han åka i hop med de äldre barnen 4-6 år istället… E har tränat tyngden på dalskidan så dom körde och lyfte på ena skidan i skidskolebacken.
Efter skidskolan var det lunch i vanlig ordning… Backen upp med pjäxorna hem är inte nådig.. Riktigt utsugarbacke.. PHUUUU….

Maten avklarad och nu bar det av till Hundfjället till Trollskogen där F åkte helt själv.. han har även kollat ut till vilken trollbebis han ska lämna sin beppe på lördag… Vi åkte några åk i familjebacken och F klarde sig riktigt bra själv UTAN selen..

Axa hade ställt upp ett tält nere vid E8 liften där barnen fick pimpa sina hjälmar… Så coola tyckte dom men skitbra för oss för man kände igen dem direkt i backen…

Vi åkte tillbaka till Tandådalen och åkte sista åket i familjebacken men då var F så trött så han slog i skiten och då ville han så klart inte åka mer för den dagen.. Men det har blivit mycket skidåkning idag..

Kvällsmat och vila.. Idag var det Flygande Jacob och ris på menyn

Sen som de andra kvällarna UNO och diverse spel och bygg med plusplus klossarna..

2 Responses to “Trollskogen”

  1. milo Says:

    Ännu en underbar semester inom kort tid, oj vad ni måste vara utvilade när ni kommer hem? Pidde o du kommer nog att klippa gräs i hela kvateret efter två semestrar på kort tid, eller?

  2. Ulrik Says:

    De finns mycket information om Nintendo Wii i Wiiforumet.se , givetvis även andra tvspel diskuteras där men dock inte i den omfattningen.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu