Äntligen en storlek 42!!!

Idag har jag varit ledig..=) jag passade på att gå en sväng på Rinkaby Rör för att kolla badrumsinredning. Där var många fina kan ni tro… Jag passade även på att köra en runda till den nya affären Team Sportia Outlett.. Men i vanlig ordning var där inga storlekar hemma i min storlek … MEN det som var skönt denna gången var att det inte var de stora storlekarna som var slut utan de som folk köper mest i allmämhet.. Måste innebära att jag snart är som alla andra i storlek =)

Jag fick gå in till Intersport i stället och där har de grejorna både i storlek och modeller… Jag hittade en sommar jacka som jag var ute efter.. de fick bli en turkos och tro det eller ej… I storlek 42 .. det var 100 år sedan jag hade den storleken senast.. ja lite överdrivet då men det känns så i alla fall.  Jag fick till och med på mig en storlek 40 men den var rent förkort i armarna… jaja stl 40 kommer jag nog aldrig kunna ha för jag har så långa armar.. men jag är nöjd med stl 42 med =)

Nu går det sakta med viktnedgången kan jag säga… ca 3 kg i månaden… sakta men visst det är på rätt håll och alltid något.

Ikväll har vi varit på fotbollsträning med pojkarna..F är mer road av det än E och ändå är det E:s lag =)

Jaja..Nu är jag lite pömsig efter allt farande i dag så nu ska jag natta mig..

För er som undrar har jag nu gått ner 21,4 kg sedan den 16 november då jag skrev in mig på sjukhuset på infomötet.

Natti Natti

2 Responses to “Äntligen en storlek 42!!!”

  1. milo Says:

    21,4 kg är bra jobbat Pillan, att det går sakta nu är nog bara bra tror jag. Ni får titta ut på en match snart så jag får ta en koll på dig.Kram

  2. Linda E Says:

    Måste säga att det är Fantastiskt bra!!!
    Underbart när man kan ha kläder & storlekar som man inte har kunnat ha på ett tag.
    Kan väl själv säga att jag har en bit kvar tills byxorna jag kunde ha för snart 4 år sedan INTE kan användas än… ;-) Allt tar sin tid!
    Jag tycker i a f att det går SKITBRA för dig! Duktigt jobbat!
    Kramkram
    Linda


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu