Dumping?!

vinter

Idag började dagen med lite naturell yoggi.. Jag lämnade kottarna på dagis…Sedan körde jag och Molly in till staden… Hon kollade på glasögon och köpte lite andra julklappar med…Nu var det dags för lunch och då gick vi till Duvanders Café för där har dom ju soppbuffé.. NICE.. jag tog en Mild Thaisoppa som var gjord på tomatbas tror jag … den var kanon god.. till det lite cream fresh och en halv tunn, tunn skiva grovt bröd som jag igentligen inte får börja äta förrän om 2 dagar… men jag tuggade den väl så det jag svalde var bara sörja…Det tog 22 minuter att äta upp soppan och jag blev mätt… Efter 10 minuter hände det.. hmm jag fick skit ont i magen och jag började svettas.. och mådde skit dåligt.. nästan så matt i kroppen som när man har maginfluensan…Vi skulle precis till att gå men jag fick sätta mig igen en stund..
Efter en liten stund kände jag att jag behövde frisk luft så jag gick ut… Vi gick vidare till Trendie för Molly skulle fika och Pidde anslöt för att äta… jag fick gå upp och sätta mig direkt för magsmärtorna kvarstod… jag försökte gå på toa men inget där.. hmm FAN… jag fick gå ut och sätta mig igen …jag hade fortfarande ont i magen och jag mådde skit dåligt… Hmm undras tro om det var detta som kallas för ”dumping” Det som saknades var hjärtklappningarna som sägs att man med ska få … annars stämde allt överrens…Vi fick sitta kvar ett tag på Trendie och jag fick knäppa upp brallorna och ta väck allt som satt för magen… Efter ett litet tag försvann det dåliga måendet men magontet kvarstod..

Vi gick till bilen och åkte hem .. när jag kom hem fick jag sätta mig igen … och faktum är att det blev bättre när jag satt..Jag gick och vilade en sturnd i soggan … då försvann det ..Fy sjutton vad otrevligt detta var…Jag vet faktiskt inte heller vad det var som gjorde det.. Kan det ha varit den lilla mackefan eller  tog jag helt enkelt för mycket mat… de var ju inte lätt  att måtta .. hemma har jag dl mått men där var ju bara en slev…Nå ja det får jag aldrig reda på .. men otäckt var det .. Hoppas på att inte behöva uppleva det igen…

Efter vilandet kunde jag slå in lite julklappar så vi inte behöver hitta barnen i påsarna utan att de är inslagna.. Dom är duktiga på att nosa reda på saker och ting…

Jag började med maten .. det fick bli en mixad purjolök/potatis soppa denna gången …och jag kände faktiskt att jag fick lite ont i magen denna gången med… Kanske för att jag en gång har fåt det så är man känsligare ??? Ja jag vet inte…

För er som inte vet vad dumping är så är det en rektion när tarmen/magen blir överbelastad..magsäcken tömmer sig för fot helt enkelt kan man säga.. Då reagerar kroppen med buksmärta, Svettningar , hypervenelering och hjärtklappningar.. Detta är inget man kan göra något åt utan det är bara till att vänata tills det går över…otrevligt nog..

Ikväll är det GeKås i Ullared på TV och det får vi väl kolla en sväng på..

Höll ju på att glömma det viktigaste av allt heheh har gått ner 0,8 kg sedan igår :)   Så nu är det totalt 10,5 kg sedan den 16/11… och 4,5 kg sedan operationen den 26/11.. Det får jag vara nöjd med..

På återseende Tjingeling!

2 Responses to “Dumping?!”

  1. milo Says:

    Vilken pärs, konstigt att du inte kräktes, det har jag flera kompisar som gör om de äter för fort eller för mycket. Vad duktig du är som tappar alla kilo, go on girl.

  2. wandas Says:

    Vad jag vet så kan man inte kräkas.. det blir inte riktigt sving upp från den lilla magsäcken.. Men jag vet inte..


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu