Middag hos morsan!

Idag har jag jobbat.. Måste erkänna att det är lite problem fortfarande att jobba då man inte får tid att äta som man ska och dricka som man ska..
Man mår heller inte så bra när man inte äter regelbundet ..När jag väl fick tid till att äta då var jag vrålhungrig så jag kastade i mig maten utan att tänka mig för.. Det kändes som det stockade sig i halsen… Jag kunde då inte skölja ner det med dricka eftersom jag inte får dricka en halvtimme innan och efter maten.. Jag fick helt enkelt stå ut tills det försvann… Det gjorde inte ont men det var rätt obehagligt..

Vi var bjudna på mat till Mamsen men jag fick specialmat :) De andra åt oxfilé och klyftpotatis medans jag fick laxfilé, kokt potatis och citronsås mmmm så jäkla gott.. jag vågade till och med mig på några ärtor.. Det gick bra .. ingen känning.. Jag gör inte ner maten till puré men där emot så tuggar jag den till en jämn sörja.. Det får ju inte slinka ner någon bit otuggad så man får passa sig..Ännu så länge så har det gått bra..

När jag ställde mig på vågen idag så hade det inte hänt ett piss.. hmmmm tråkigt men det är bara till att hålla i ..Man vill ju liksom att det ska åtminstone vara något hg varje dag. men, men…

Nu kom mannen med en bit pizza med framför näsan på en ..hmmmmm omtänksamt..Det luktar ju så jäkla gott och så får man inte äta. hmmmm.. Ska nog hämnas någon annan gång…

Har hållt på med julkorten nu .. Har du tur så får du kanske ett..
Men nu är jag rätt  sleden så det får bli soffan framför TVn och en gammal Wallander…

Vi hörs Tjingeling!

2 Responses to “Middag hos morsan!”

  1. milo Says:

    Du är duktig Pillan, jag förstår att du vill se kilona rasa från dag till dag. Men du sliter ju ut vågen. ha,ha. Försök med var tredje dag så blir du glatt överraskad tror jag. Stå på dig , go on.

  2. Pillan Says:

    hehe jag får byta batterier 1 gång i veckan ;)


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu