4 Islands

Idag har vi varit pa den sista turen har i Ao Nang.. 4 Islands .. vi borjade med att bli hamtade pa hotellet och kordes till en hamn en bit har ifran..
darifran akte vi ut till sandbankerna mellan Tup Island och Chicken Island for att se skillnaden mellan ebb och flod har nere i Thailand, bara under den timmen vi var pa stranden sa steg vattenytan sakert 30 cm och sanddynorna var nastan helt borta nar vi akte dar ifran….
darefter akte vi till Kho Si ( 4 Islands ) dar vi snorlade bland klipporna  och tittade pa en hel del fiskar och koraller……Det var helt otrolkigt med fiskar.. lite trotta pa tigerfiskarna e vi allt for det e mest dom som syns.. men det ar som att simma i ett akvarium
Efter detta sa akte vi till Poda Island dar vi intog e superb lunch utav thaimat, saklart….sen hade vi en 45 min fritt for sol och bad pa en helt underbar strand och vattnet var sa klart helt turkost dar me.. det far nog bli en runda hit i morgon med for att ha lite mer tid pa oss….. Nar detta var over sa akte vi till Phra Nang beach for sol, bar och sightseeing….dar fanns en hel grotta full med trapenisar  ( Pernilla blev helt exallterad )……Eftersom detta var dagens sista stopp sa fragade vi besattningen om det var ok att vi stannade kvar pa stranden for att ta oss hem sjalva, det var helt ok !!!!!!!

Efter att speedbaten hade lamnat oss i sticket sa solade vi och badade en stund innan vi tog en longtailboat tillbaks till vart hotell….vi avslutade baddagen med en timmes sol och bad  vid varan pool dar det aven slank ner en fantastsisk god Chang pilsner…..
Efter dusch och omkladnad sa bar det ut i Ao Nang by night for en bit mat… idag blev det restaurang Aning, dar vi at pepparbiff och schnitsel, mycket gott med bakpotatis och vitlokssmor sa nu stinker man grek med hehe……

Vi har aven varit och slappt upp en rislampa pa stranden for en godhjartad kampesjal som har lamnat oss pa jorden idag…
Tanker pa er nara i denna sorgliga stund…

Nya kort pa Facebook fran dagens utflykter…

Puss o kram E & F fran mamma & pappa

One Response to “4 Islands”

  1. milo Says:

    Vad sjukt roligt ni måste ha, roa er innan ni kommer hem till verkligheten…..vad ni måste få se mycket, fina bilder på FB.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu