Karon beach

Idag var det dags for att byta hotell och ort… Vi gick upp och at frukost… Vi packade vara vaskor igar kvall .. sa efter frukosten var det bara till att ga upp till poolen for att glass… kl 11 var det dax att bege sig. Vi akte en minibuss till Karon .. det tog ca 2.5 timme.. men det var AC pa minibussen sa det var helt ok… Nar vi val var framme var det helt disigt har hmmm. Men vi var jatte hungriga sa vi lamnade bara vara vaskor pa rummet for att ata i poolrestaurangen… Pidde tog Pizza och jag spaghetti bolognes… Sen la vi oss en runda vid poolen..

Solen lamnade inte diset mer idag sa det var bara till att gora sig i ordning for kvallen…

Vi tog en tuk tuk till Patong O Top kopcenter.. dar fanns det hundratals med affarer.. en affar med bara Hello Kitty saker.. Har blev det en del inhandlat.. lite piketrojor till Pidde hehe som han inte har nagra sedan innan..

Vi hittade en fantatisk fin restaurang med hehe Burger King.. men fantastiskt gott .. trott pa thaimaten nu… 28 med ris e godare hehe..

Vi tog tuk tuk hem och nu hamnade vi har .. fritt internet pa hotellet .. skont att slippa ga ivag och uppdatera bloggen till barnen…

Sa inte att forglomma.. sa har man borjat fjalla ocksa .. men dar e ju nga dagar kvar att forbattra brannan pa..

Fotona ar upplagda pa facebook for idag.. inte sa manga men nagra blev det..

Kram pa er hors imorgon

Ps vi bor pa 4 e vaningen och nu renoverar de hissen sa det blir till att vandra.. Phuuuuu  man  e svettig innan man e halvvags..

Natti Natti

2 Responses to “Karon beach”

  1. Patrik Says:

    Köp gärna några Hello Kitty pikétröjor till mig också, låter som att de skulle kunna vara jääättefina.:) Simma lugnt!!!

  2. wandas Says:

    Vi ska se om vi hittar .. i vilken storlek ???


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu