Kata Beach

Idag hade vi bestamt oss for att aka till Freedom beach.. nar vi kom ner till longtailbatarna sa stod dar redan 4 st som skulle aka dit.. men bat agaren skulle lura oss till att ta en egen bat.. dom skulle ha 2000 bath for att aka dit for oss 2.. det skulle han aven ha av de andra 4 st… vi bestamde oss for att ansluta till den andra baten sa vi skulle aka 6 st .. da hojde han priset med 1000 bath.. hmmm vi dividerade lite och till sist blev han skit sur sa da fick vi inte aka.. nej nej da aker vi till Kata beach idag istallet… Det star over allt att man inte ska jaga upp sig over saker for thailandarna bara rycker pa axlarna och ler… men de kan jag saga det stammer inte.. nar Pidde hade pratat fardigt var det thailandaren som var upprord och vi ryckte pa axlarna och gick…

Vi tog en tuk tuk till Kata beach istallet sa har vi varit dar med…
Stranden var lite grundare har men samma sand och vatten som i Karon..
Vi at lunch pa kata med sen begav vi oss hemat till poolen… Det e sa vansinnigt varmt sa man inte kan vara uppe ur vattnet … sa vi fick ta en liten paus..

Ikvall blir det Fantasea show det ska bli roligt.. vi ska aka har ifran kl 18 .. vi ska aven ata dar… Fortsatter och skriver efter vi har varit dar ikvall..

Hej sa lange

Nya bilder pa dagens utflykt ligger pa facebook …

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu