Packar!!!

packarHej alla glada…

Jag har inte skrivit på länge… hmm har inte hänt något på vågen på 10  dagar ..fan vad trist.. tror att det är fel på våran våg…
Jag har jobbat rätt mycket nu med tanke på att vi snart ska åka till värmen hehe…. Har också upptäckt att det är svårt att kombinera mitt jobb med min nya levnadsstil… att äta 6 gånger om dagen.. hmm jag har ju ingen avsedd rast precis utan man får ju äta på lediga stunder… och dom är ganska få för tillfället.. Det är ett angenämt problem för affärsverkasamheten men för mig som peron är det lite av en katastrof.. Jag börjar tro att det kan ha lite med den icke viktnedgång som jag skulle önska…Jaja nog tjatat om det….

Idag har det varit kalas för Peter som fyller 38 år på Tisdag… Hela tjocka släkten har varit här…Peter hade gjort tacopaj och sallad .. sen blev det kladdkaka och grädde hmmm det är ju inte riktigt sådan mat man bör äta eller? Jag tänker att det är lördag och att man får unna sig något.. Kladdkakebiten jag tog var ju bara en centimeter bred…Det var jag fan värd :) Har köpt en systemkamera till Pidde i fördelsedagspressent.. Mest för att jag själv ville ha en sådan … Hmm får man säga så ??? Ja de måste man väl få..

Då var det dax igen … Felix har fått öroninflamation lagom till vi ska åka hmmmm typiskt.. men men man får tänka att det finns dom som alltid har det värre….

Nu är det dags för att packa.. det var ju länge sedan jag reste tycker jag så man har tappat rutinen på packeriet.. jag sitter här och gör mina jäkla lister .. Handlarlista, Apoteksärenden, Att göra listan, och till sist plocka ihop grejorna…Det är rätt så tråkigt att packa och jag har alltid en förmåga att packa för mycket med mig.. så när jag kommer hem så är bara hälften använt.. men jag vet en som är värre… heheh PIDDE.. och jag ska kontrollera hans packning sen så vi får plats med shoppingen hem från Thailand…. Måste göra lite instuktioner till mamsen med som ska passa barnen medans vi är borta.. Ja Peters föräldrar ska med hjälpa till och passa dom .. undras tro hur det kommer gå för oss utan barnen i 2 veckor.. Det är första gången man är borta från dom så länge…Ja och undras tro hur det går för barnen utan oss.. hmm saknar nästan dom redan men men vi får hitta på saker hela tiden så klarar man nog det.. jag vet ju att dom har det bra här hemma ändå..

Det ska bli skitkul och skönt att komma iväg.. jag hoppas att det ska funka bra med maten i Thailand med.. jag har ju tränat mig lite på thaimat här hemma och det har fungerat bra.. inga besvär alls… Peter har suttit och kollat upp lite utflykter som vi ska åka på .. och är det någon som har något förslag på utflykter eller något vi inte bör missa så skriv det här är ni snälla … vi är motaglig för alla förslag… :)

Vi ska bo i Ao Nang ( Krabi) en vecka och på Karon Beach i Phuket 1 vecka .. det ska bli roligt att se Thailand då vi aldrig har varit där någon av oss… Nu blir ju äntligen bröllopsresan av… bättre sent än aldrig…

Jag ska försöka hålla er uppdaterad här .. på vad vi gör i Thailand om det går.. vet ju inte om man har tillgång till dator där… men det har man säkert….

Nu har jag inte mer tid ikväll för nu måste jag fortsätta att packa, stryka, checka av mina lister och sova med en stund inte att förglömma…. Ha en trevlig helg med er

Kramisar Pernilla

2 Responses to “Packar!!!”

  1. milo Says:

    Lycka till med packningen och med resan. Barnen och ni kommer att fixa två veckor utan problem jag lovar det är bara nyttigt, för er alla. Kram och ha det så bra.

  2. wandas Says:

    Ja tack det ska bli skönt.. Vi ska ta med lite Thailandsvärme hem till Sverige för det behövs..


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu