Vångabacken…

e-o-f-jan
Idag var det dags att hitta på ngt roligt med barnen.. Jag jobbade och Peter körde till Vångabacken med barnen..
Han hyrde utrustning där till F och E hade ju redan utrustning förutom hjälm som han fick låna… E klarade sig riktigt bra själv i backen och han åkte till och med knappliften helt själv… F där emot fick Peter springa upp med för liften var lite väl svår för honom.. och även springa ner bredvid honom… Så det tog litt på krafterna.. Lite fika i stugan sen var det på det igen… 4 timmar i backen sen fick det vara bra..

När jag kom hem från jobbet så var jag rätt sleden hade varit en jäkla rusch i affären hela dagen.. men det är ju ett angenämt problem.. Det fick bli lite mys i soffan framför tv med täcket… för här e ju kallt hemma för bövelen… Vilka kontraster för 2 dagar sedan hade man sandaler i sanden och nu e de stora bots i snön..

Pidde var på grabbträff och jag slappade i soffan .. sov lite mellan varven..

Konstigt nog är det mycket svårare att komma in i tiden nu än när vi skulle in i Thailändsk tid.. fast det är samma antal timmar.. hmm
Men de rättar nog till sig snart..

Tjingeling!

One Response to “Vångabacken…”

  1. milo Says:

    Pidde behövde nog springa i backen efter semestern eller hur? Konstigt att han inte däckade i soffan bredvid dig på kvällen, ibland orkar de massor, ibland orkar de inget. Välkomna hem till vardagen.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu