Malins möhippa 7/11-09

155

Vi har planerat denna försenade överraskningsfest ett tag och nu var det äntligen dags.
7 Nov kl 11.00 ringde det en kund till butiken och Malin svarade. Hon utryckte att hon kände sig mycket osäker på monteringen på den bilstolen hon hade inhandlat av kolegan Malin i förra veckan… Malin började ställa en del rutinfrågor som kunden var helt ute och reste på.
Malin riste på huvudet och bad kunden komma in och visa upp sitt montage… Men det Malin inte viste var att denna kund var iscensatt av oss i möhippegänget.. 11:45 var det dags.. den iscensatta kunden stövlar in på jobbet och Malin tar emot henne.. Kunden var lite tyken och kort. Nu ville hon att Malin skulle komma ut till hennes bil och hjälpa henne att montera den inköpta stolen.
Malin tog på sig jackan och begav sig ut i det gråa vädert.

Väl framme vid bilen var Malin lite fundersam för i bilen satt där en bälteskudde vänd på fel håll.. Stolen var mycket gammal och på den satt där 2 nya loggotops med Little Kids Corner s företagsnamn…

314

Kunden var väldigt påstridig medans Malin var inombords väldigt irriterad och nästan arg över påståenden som inte stämde ..Trotts det så mötte hon ändå kunden väl..

414

Nu var det dags för möhippegänget att komma fram.. Dom dök upp bakom husknuten och stegade i klunga fram till Malin vid bilen. Malin fattade ingenting och tyckte att dom störde för hon stod ju faktiskt där med en kund.. Hon kopplade alltså inte ihop kunden och möhippegänget..

514

När tjejerna började prata med den iscensatta kunden som egentligen var en kompis och granne till en av tjejerna i gänget … Då Ja Då förstod Malin … Det första hon utrycket då var
- Jag skulle kunna slå dig på flabben..
Tanken var ju för Malins del att denna människa hade ju utsatt sitt barn för jätte fara genom att köra runt  med denna stol på detta viset…
KUNDEN VAR JU SOM SAGT BARA PÅ LÅTSAS..

Vi släpade in Malin på lagert där hon blev avsminkad och påklädd joggingutstyrsel vilket Malin aldrig skulle lämna sitt eget hus i.
Nu kom även handklovorna och peruken fram för att inte tala om den fantastiska tiaran.
SNYGGT

614

713

 

913

Hon fick ett uppfyllt glas med vin … och så skulle det fortsätta denna dagen.. vin, vin och åter vin.. Malin fick en egen bag in box.

 

1113

1313

Du bar det av till Cafe Fenix i bil med ögonbindel där hela gänget samlades för att ta en liten matbit.. Malin intog hela en negerbulle…

1413

 

163

Efter den lilla Cafévistelsen gicks det till fots till Magazinet för att möta sin motståndare i Thaiboxning.. Detta var inte vem som helst utan SM  mästaren själv Dritton.
Malin fick på sig en fin stass med stora fightershorts och handskar.

173

183

193

Nu var det dags.. Dritton visade lite slag och sparkar och matchen var igång… Malin fick in några slag (tutchar) medans Dritton bara precis petade lite … Men Malin var på gång och efter ca 15 min var hon också rätt så slut..

203

216

Det är minsann rätt så jobbigt…Några av de andra tjejerna provade med men sedan var det dags för att gå vidare….. Denna gången också till fots..
Nu bar det av till Tivolibadet där jag anslöt efter att ha stängt våran affär.
När jag träffade Malin vid badet var hon i riktigt bra form..
Vi gick in och började byta om för att sedan förflytta oss ner till varmvattenbassängen. Väl i bassängen så var det ”jag har aldrig” på listan och där fick man reda på en hel del.

223

233

 

Vindrickandet fortsatte och nu hade även snackset kommit fram.. Mysigt att bada i varmvattenbassängen och ha trevligt samtal medans man minglade med vin och chips..
Nu hade vi badat i en timme och fingrarna var skrynkliga som ett russin..
Då gick vi över till bubbelpoolen .. Detta var riktigt nice ; )

 

262

Efter ca 30 min i bubblet så var man rätt så mör och vi gick upp för att basta och duscha.. Malin fick sig en liten dusch i den kalla baljan också… Hon och några fler som inte orkade stå emot Malins brottning…

Vi gjorde oss i ordning och begav oss hem till en av tjejerna i gänget..

272

Nu var det dags med Buffé .. massor med god plockemat..Dom hade dukat fantastiskt fint och maten var mycket god…

281
 
291

301

315

 

Då kom vi till de berömda killnamnen igen X:en som lästes upp och som Malin fick berätta något trevligt kring.. Trevligt och trevligt,  där var många av dem som var riktiga busar..

Vi fortsatte att mingla och även de personliga sakerna kom fram som vi hade samlat ihop en varsin.. Nu var det Malins tur att gissa vem dem var ifrån och även berätta händlsen kring sakerna…. Där var få hon klarade och hennes minne svek henne kring de olika händelserna som hon hade upplevt med oss tidigar i sitt liv.. Men det var rätt roligt ändå..

 

Det var mycket dans och sång ..Den som var drottning på dansgolvet var Malin förståss..

img_0368
Klockan blev 23.30 det var dags att dra vidare… Ut på stans uteställen för att svänga de lurviga och träffa flera folk.
Vi hamnade på Class.. Där fick det bli mera drinkar och självklart en hel del dans…
Malin minglade mycket med KDFF tjejerna…Många av dem var killtjer men det blir väl så i fotbollsvärlden..
Roligt hade vi i allafall och det tror jag att Malin också hade..

Kl: 02.20 Då var det dags för mig att kasta in handduken.. Nu var jag riktigt trött… Då åkte jag och min man hem.. Han hade anslutit på Class med svensexegänget som hade varit ute med Malins man Figge under dagen och kvällen… Vi satte oss i en TAXI och åkte hem… skönt att vara hemma och sova i sin goa säng….
Samanfattninga av kvällen så var den rolig, händelserik och mycket lärdomsfull.
Natti natti och Kram kram på dig ”Karin” (Malin)  du e för go….
Varför ”Karin” det får bli en annan gång jag berättar den historian..

Bilder kommer inom kort

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu