Förberedelser inför Nyår!

Idag har jag varit och jobbat mellan 10-18…mest suttit på kontoret och försökt styra upp våran nya webshop..Nu är där lite att göra med den… men den gamle shopen får ligga kvar så länge…

Idag har jag ätit thaimat min favo nr 28 kyckling med curry paneng och ris… så jäkla gott det var.. lite starkt men det gick bra för magen med :)

Jag har agerat lite support med idag till pappsen och mammsen som hämtade ut sin nya laptop i går.. Det är inte lät det där med internet… hehe men nu verkar de ha sparkat igång den…

Vi har gjort en del förberedelser inför nyår.. vi står för förrätt och efterrätt.. Vi ska förflytta oss till Tollarp till ett par vänner Linda och Marcus… Vi får se vad kvällen har att erbjuda… Troligtvis mycket god mat, trevligt sällskap och många dåliga förlorare.. hehe inte jag för jag brukar ju alltid vinna..

Igår var jag inne på stan och köpte nyårsstassen.. problemet var ju att jag hittade två tänkbara och nu kan jag inte bestämma mig vilken jag ska ha.. hmm vi får se vilken jag känner för i morgon .. lägger upp bild här när jag bestämt mig..

Nu börjar det komma in lite komplimanger på kilona som rasat…Det är trevligt och lite pinit hehe..Men jag är glad för dom kilona man har tappat..

Jag har inte haft så mycket att skriva på ett tag.. vågen har stannat igen hmmm
Har lovat mig själv att göra ett litet uppsving nu efter nyår med motionen.. det är kanske den som gör att det står stilla… måste erkänna att jag är lite slarvig med vattendrickandet med…. SKÄRPNING!!!

I dag hände det något märkligt .. något jag inte gjort på länge… Jag gjorde en marksyning på nära håll på jobbet när jag skulle gå ut och montera en bilbarnstol hmmm… ramen var skit hal och jag höll på att förstreta mig…Slog i knät och armen och det gjorde ont så in i hel*ete… Men jag var snabb upp… och ingen såg hehehe.. Passa er för det är snorhalt.. och det syntes inte heller… När jag monterat färdigt fick jag in och asa fram saltsäcken… nu ska skiten väck så jag öste på extra mycket…

Nu ska jag bara vila mig i soffan framför tv:n och se vad den har att erbjuda…

Tjingeling!!!

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu