Nu rör vågen på sig lite =)

I dag när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner några hg till så nu är det 12.1 kg sedan den 16/11 och 6.1 sedan operationen den 26/11.. Hehe nu äntligen börjar det röra på sig igen sakta men säkert nedåt.. Det var kanske för  att jag dansade mestadels av kvällen igår… Känns bra för nu får man ny motivation till att fortsätta kämpa på… För den delen så har jag ju ändå inget val :)

Idag har jag ätit knäckemacka och det var riktigt gott.. Det gick bra med.. inget magont..Till middag får det nog bli lite Thaimat .. rester sedan igår när vi beställde.. Där blev ju mycket kvar.. Jag ligger i träningsläger med Thaimat tills våran bröllopsresa i januari :) Det verkar fungera bra..

Jag ska följa med pappsen in till Elgiganten med han ska köpa sig en lapptopp.. så nu ska även dom kunna surfa lite..Det är ju bra…Så vi får väl in och trängas med de övriga foket som ska fynda.. Men det är skojsigt..

Återkommer senare när jag vet vad dagen har att erbjuda Hej så länge…

2 Responses to “Nu rör vågen på sig lite =)”

  1. milo Says:

    Vad duktig du är, hälsa alla en god fortsättning.

  2. wandas Says:

    Det ska jag göra.. tack så mycket.. Idag blir det in på staden och se om man hittar ngt roligt på rean…Kram och hälsa du med..


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu