Julbord!

bykrogenIgår var jag en runda på jobbet och fick styra upp lite problem som uppstått under tiden som jag varit sjukskriven. (Media). Annars gick dagen smärtfritt…Jag har stått stilla på vågen några dagar nu. hmmmm vill ju helst att den ska röra på sig lite varje dag..Får väl börja väga mig varannan dag istället så vågen rör sig varje gång =) .. Men kontrollfreak som man är så måste jag ställa mig där varje morgon …

Kvällen tillbringade jag med Peter på Österslövs Byakrog med hans jobb som bjöd på julbord..
Så jäkla gott det såg ut 20st olika sorters sillar hemmagjorda..Mycket vilt.. Ja nog ett av de bästa julbord jag har sett..
Nu var det ju det här med att välja det man kunde äta med förnuft .. Ögat var mycket hungrigt.. men jag vill ju knappast äventyra att behöva åka där ifrån för buksmärtor så jag gick ut väldigt lugnt..

Jag tog 1 bit sill, en ägg halva, en tunn skiva kalvsylta, en liten pytte bit skinka, en viltköttbulle, en vildsvinsprinskorv, och 1 msk jansons… Där hade vi den perfekta mixen…jag smakade ytte, pytte små bitar hela tiden för att inte få ont.. Det gick fantastiskt bra och det tog säkert 50 minuter att sätta i mig detta… och då rensade jag ändå bort lite..Det var också FANTASTISKT gott… Jag tuggade det till det var bara en jämn smet..
Det gick hur bra som helst inget magont och mätt blev jag…

Då var det dags för gottebordet.. Där var ju massor av gott..risallamalta med saftsås som jag älskar .. det fick jag hoppa över.. massor av godis och choklad.. jag fick till och med Kim till att öppna en ny paradis chokladask för min skull.. Han sa ja för är det någon som njuter av chokladet så är det du . Jag valde 2 choklad praliner för dom går ju faktiskt att sutta på tills de försvinner…Det måste ju nästan räknas som flytande.. Självklart valde jag den vita pärlnougat och Gräddnöt.. Dessa satt jag och tog små musabett på hela resterande kvällen… Det funkade också bra .. Inga magsmärtor där inte :)

Kvällen slutade vid 23 då var jag riktigt trött så då var det bara att knalla ner i sängen..

Tjingeling..

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu