Bröllopsresa!

krabiresort1Krabi Resort, Ao Nang

läs mer på http://www.ving.se/thailand/ao-nang/krabi-resort

hktocea1061_1_13

Phuket Ocean Resort, Karon

läs mer på http://www.ving.se/thailand/karon/phuket-ocean-resort

Nu har vi äntligen bokat bröllopsresa.. Det kommer till att bära av till Thailand i januari .. Så skönt det ska bli.. 2 veckor .. varav en vecka till Au Nang och en vecka till Karon Beach. Det blir utan barn och så länge har vi aldrig varit ifrån dem hmm undrar hur det ska gå?! Tack till alla er som bidragit till våran bröllopsresa i bröllopspresent..

Dagen har jag ägnat åt att ordna pass och betala resan..Vi hade ju gilltliga pass men eftersom vi alla har bytt namn så fick vi ju byta pass igen… 400 kr kostar ett nytt pass idag .hmmm jag tycker att det är lite dyrt… Men, men det är ju något man måste ha så det är bara till att pynta och se glad ut.. Däremot så gick det jäkligt smidigt att fixa det på polishuset.. Man fotade och skrev under sen betalde man och såg glad ut.. gjort på 5 min .. roligt att något är smidigt :)

Skriv gärna tips på vad man ska se och vad man ska handla var. Vad och var man ska äta om ni har varit där .
Dela gärna med er av era erfarenheter från Thailand

 

3 Responses to “Bröllopsresa!”

  1. Christel Ostenfeld Says:

    Hej Pernilla,

    Hittade din sida för ca 1 ½ vecka sedan och finner den mycket givande. Själv är jag en 35-årig tjej som bor i Arlöv mellan Malmö och Lund. Jag ska gå igenom en GBP i Norrtälje – åker upp på måndag den 14 december och blir opererad den 15:e på min 36-års dag. Flyter för fullt och har 1,3 kg kvar, men har nu stått still i 3 dagar – oerhört frustrerande, speciellt när man har en deadline att hålla. Vore roligt att utbyta lite erfarenheter, har en väninna i Broby som ska bli opererad på CSK i januari.

    Blev du sydd eller häftade dom dig med agraffer?

    Mvh
    Christel

  2. wandas Says:

    Hej vad roligt att du hittade hit.. Lycka till på tisdag.. De kommer att gå bra… Min operation är gjord med titthål 5 st.. Dom har sytt med en tråd som kroppen själv tar hand om … så jag kommer inte behöva åka in och ta bort några stygn… Jätte tevligt att utbyta erfarenheter .. det gör jag gärna =) Har du fler frågor så får du jätte gärna maila eller skriva här …Har du väntat länge på din operation?
    Ha en trevlig helg.. MVH Pernilla

  3. milo Says:

    Smekmånaden blir nog fin med de bilder du visar här uppe, avis, nejdååååååååååå.Milo


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu