Purékost

spagghetti-o-kottfarssas

Idag är det äntligen dags för purékost vilket innebär att jag får äta lite mer fast mat :)   Min första måltid i puré fick bli 6 månaders barnmat med spaghetti och köttfärssås..Den var riktigt mummma kan ni tro.. lite lam men dock bättre än det flytande som har varit i 2 veckor nu…

Tänk att idag är det 2 veckor sedan jag opererade mig .. tiden går fort..Men jag får säga att det har varit ganska så lindrigt…Jag kan erkänna när någon äter något gott framför mig så visst blir man sugen .. Suget har ju inte försvunnit.. Det som är så skönt då är att man faktiskt inte kan äta.. Sen behöver jag bara tänka på hur ont i magen jag fick härom dagen så är jag inte sugen mer hehe….

I morse när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner 0.5 kg .. skönt… så nu är det totalt 11 kg sedan den 16/11 och 5 kg sedan den 26/11 när jag opererade mig..  5 kg på 2 veckor det får man vara nöjd med.. Måste erkänna att jag inte har motionerart så mycket som man borde.. Men det får bli skärpning på det jag lovar. Kanske går jag ner mer då :) .

Idag är Peter på julbord med jobbet i Edenryd så jag och ungarna har lagat mat. Det fick bli rotmos och falukorv till kvällsmat.. Så gott.. Sen har vi lekt lite kurragömma och E och F har brottats…Nu sitter vi och tittar på Tom och Jerry och skriver blogg..
Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt idag för jag är minsann rätt så sleten och i morse när jag gick upp var jag sketa trött. .. Hoppas på att vakna pigg och utvilad i morgon :)

Hej svejs.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu