Svininfluensa! Nej tack

spruta

Morgonen började tidigt idag 04.00 kom den lille kotten upp och skulle inte sova mer.. PHU då är man trött vill jag bara säga… Men han fick faktiskt klara sig själv. Han låg i sängen och pratade med sig själv lite sen var det dags för Peter att stiga upp .. ja då följde han ju så klart med…..Då var det bara till att masa sig upp..
Idag är första dagen på länge då båda barnen skulle vara på dagis…tänkte jag kunde vila lite.. man är inte överpigg när man får vakna kl 04 och när man inte äter så mycket heller så har man inte någon överskottsernergi direkt… Men det går..

Jag körde och lämnade barnen på dagis sen körde jag in en stund på jobbet och där fanns ju lite att hitta på… Efter det mötte jag upp kära pappsen på staden och vi var och lunchade.. pujolök och potatissoppa på Duvanders… Den var riktgt jäkla god .. den rekomenderar jag….

Sedan var det dags för bilbesiktningen .. och det gick sådär… hmmm bromsarna var inte riktigt 100… så det blev så klart ombesiktning.. hmmm..

Sen var det bara till att släng sig vidare till dagis och hämta upp den minsta huliganen för att köra vidare till Östermalmskyrkan och vaccinera oss.. Vi fyllde i formulären och gick in och satte oss hos en BVC sköterska…Hon ställde samma frågor som jag precis hade fyllt i på pappert .. och det var ju tur för jag hade svarat fel på sista frågan…
Använder du något blodförtunnande preparat… E ja de gör jag ju men jag hade svarat Nej . .oj… jag tar ju fragminsprutor varje kväll..och det hade jag inte den tanke på… Då fick hon rådfråga doktorn och det var ju bra att han var där… Men det var inga problem jag fick min spruta i allafall..Konstigt på ett sätt kan jag tycka.. hur mycket blodförtunnande behöver man ta för att man inte ska ta vaccinet???
Ja ja vi får väl se om jag överlever.. Än så länge känns det bra… F var också jätte duktig han sa inte ett ljud när han fick sprutan…men det gjorde ju inte ont…Skönt att det är gjort nu iallafall..

Det har varit en häktisk dag.. eller inte för att jag har gjort så mycket olika saker idag utan mer för att det inte går att kombinera med att sköta sig som man ska med maten…. Kosten har blivit lidandes idag.. jag har inte hunnit äta vad jag ska idag… hmmm inte bra …SKÄRPNING NU.. I morgon blir det nya tag…

Ikväll är det Idol tjoohooo Heja Calle och Erik… Det är svårt nu  för alla är bra som är kvar…men vi får väl se hur kvällen slutar.. Nu ska jag ägna mig åt att försöka dricka ikapp vattnet jag inte har hunnit under dagen…
På återseende senare..

Hej så länge

Glömde föresten att jag har gått ner 3 hg sedan igår :)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu