Det kliar…

Idag har jag haft båda mina gossar hemma och myst.. Vi började med att klippa de små kidsen sen blev det dusch för både dom och mig.. Jag fick då passa på att sätta ny strips och plåster på såren.. Det såg faktiskt rikgtigt bra ut.. ärren var minimala.. Men dom har börjat klia nu ganska så kraftigt..Nu när jag ändå hade ångan uppe så började jag städa kylskåpet med.. jag behöver ju en hel hylla själv till alla mina soppor och måltidsdryckor…Så fint det blev men det blev rätt så tomt.. Vi får väl ta och storhandla en dag ..

 kylskap

Det blev inte riktigt så här tomt.. men nästan :)

Ja varför inte ta tag i min gardrob med idag.. Jo då jag röjde ut allt och sorterade bort alla kläder som var förstora.. lite synd tyckte jag samtidigt för många av kläderna var ju nya och knapt använda.. men samtidigt skönt för jag ska ju aldrig ha så stora kläder igen.. Stolekarna jag tog bort nu var allt från 54 till 50 och XXL… Nu ekar det även i gardroben .. Men tomten kommer ju snart så får kanske önska mig något presentkort i någon trevlig klädbutik.. :)

Då var det dax att dra till jobbet för att fotografera kidsen till julkorten .. för vi har ju fotografen där .. fotona blev kanon bra.. skönt…

När Pidde kom hem så smittade jag av mig på honom när jag visade min fina gardrob så då fick han med börja rensa i sin… och där blev det en hel IKEA påse.. Känns jobbigt att slänga alla dessa kläderna för det måste ju finnas någon som kan ha nytta av dem … får nog skänka dom till något välgörenhetsställe…Någon som vet något bra???

Har prcis blivit färdig med mitt storkok … soppa så klart :) Idag fick det bli potatis, nötfärs, lök, purjulök, passerade tomater och vatten … lite kryddor med.. Jag har även hunnit avnjuta den nylagade soppan och den var faktiskt helt oki…

Så var det de här med vågen… Idag har jag inte gått ner ett gram..så jag får gläjas åt de 3 kg som jag har gått ner hittills.

Dom har även ringt från Aleris idag.. Hon ställde lite allmäna frågor.. och vi kom fram till att jag åt alldeles för fort..
Jag  äter mina måltider på 15 min och det skulle ta minst 25 minuter… annars kan man få något som kallas ”dumping” Det är något som är riktigt otrevligt har jag förstått… Man får hjärtklappning , svettas, hyperventilerar och mår riktigt kasst… DET vill jag INTE ha… så det är bara till att äta i slowmotion nu fram över…

Nu ska jag kolla lite på TV och ta det lite lugnt.. För idag tycker jag att jag har varit riktigt duktig..

Natti Natti

One Response to “Det kliar…”

  1. Liw Says:

    Pernilla,
    Lämna in dina kläder till Röda Korset på Södra Torget, där kommer dem alltid till nytta. :D


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu