Goa vänner…

Har varit inne i stan en sväng och fixat 2 julklappar faktiskt :) .Hann till och med att byta den ena en gång med heheh fel storlek… Varit och köpt lite nya kläder till min 5 åring då det behövdes… allt är för smått..han växer så det knakar…. Varit och träffat en gammal klasskompis.. det var roligt…  fast vi inte har setts på länge så känns det som om det var igår… vi tog vid där vi slutade sist heheheh det är skönt att ha sådana vänner .. man behöver ju inte  höras varje dag ..

Nu har jag gjort soppa, tips från Sara .. jag får väl kalla den Tacosoppa.. Den blev så jäkla god att jag åt den till både mellanmål och middag haha.. Tack för det Sara..
Har lite problem att få i mig allt vatten man ska dricka .. men jag kämpar på..

Var inom en sväng på jobbet med och fick med mig lite räkningar hem att göra betalningar på .. Stansa in som jag brukar kalla det och som mina kollegor har väldigt roligt åt..

Min son sitter och tittar på Bakugan ( barnprogram) då jag såg att han var lite ledsen.. Jag frågade honom men han sa vrångt NEJ jag är inte ledsen.. sen torkade han sina tårar… Programet var lite sorgligt just då och inte visste jag att han var lite känslig när han kollar på sorgsna sekvenser… Men de är nog ett gott tecken eller??? Att han kan visa sina känslor menar jag då…
Nu väntas snart mannen och den minsta huliganen hem som har varit på dagis.. Får väl laga lite kvällsmat till dom ..Tror inte att dom nöjer sig med min Tacosoppa… eller rättare sagt jag vill inte bjuda bort min goda tacosoppa till dom hehehe…

Tjingeling!

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu