GBP OPERATION 26/11-09

img_0414

Då var den stora dagen D här klockan är 09,04 denna morgonen precis som alla andra så sitter jag och barnen och kollar på barnkanal på TV medans dom äter välling. Natten har faktiskt varit helt ok. Jag har kunnat sova.
Nervositeten har inte flugit på än men den kommer väl. Snart ska jag hoppa i duschen och skrubba mig med Hibiskrubb enligt order från läkaren. Jag ska vara på CSK kl 12.00 och när operationen ska ske vet jag faktiskt inte riktigt. Jag har vägt mig för sista gången innan op och även tagit de sista fotona till bloggen innan op.
Fotona före op kommer att publiceras när jag känner mig redo och när jag har något roligt att jämföra med.
Vi får väl kalla denna dagen för en ny start i livet…. sundare och hälsosammare Pernilla ska förhoppningsvis träda fram efter op. Efter operationen så är det bara till att kämpa på.. Man kan tänka sig att det är en genväg man tar med den här operationen. Men enligt läkare och sköteskor så är det att kämpa efter operationen för att nå sina mål och allt är inte helt enkelt… Nu pratar jag om sådan jag inte vet… Vi får se efter och jag lovar att återkomma med hur det var… för alla er som har funderingar och tankar på och kring en sådan här operation.

Nu ska jag packa och göra mig i ordning…. Så på återseende snart….förhoppningsvis redan i morgon…

Simma lugnt!

 

gnistrande-och-glimmande-harta-rott

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu