Tredje dagen efter op

forsta-advent

Idag är det första advent… tiden går fort.. Jag tycker att jag börjar få rutin på det här ätandet åtminstone med antalet måltider …. Har problem att jag äter nog för fort.. dom säger att det ska ta 20-30 minuter per måltid men jag kan bara få det till 10 min hur jag än gör… Men jag har inga problem med det… gör inte ont och jag känner  mig mätt så jag vet inte om det är något problem egentligen? Får nog ta och prata med min ”like” Sara och höra..

kelda-soppor-kopiera1
Idag har jag börjat mixa ner lite proteiner i sopporna och i yoggi… I fisksoppan fick det bli mixad crabstick och i Yoggi fick det bli mixade jordgubbar (Smoothie) Det var helt oki faktiskt.. Grabbarna har varit och tränat fotboll idag och själv har jag varit och ordnat lite småburkar på jobbet för att kunna ta med mat vart man än ska…Det behövs ju …Ställde mig på vågen idag hade bara gått ner 1 kg sedan op i torsdags.. men jag kan tänka mig att man har en del vätska i kroppen och en del svullnad är där ju också kvar…Har varit ute och gått en liten runda med idag.. Nu känner jag mig lite sliten skulle kanske ta en lite lur på soffan eller så får jag aktivera mig så jag kan vara uppe tills det är nattedax..

återkommer senare :)

Då var det tråkig jäkla fotboll på TV:n ikväll…Synd man har en man som är helt fotbollsgalen hmmm
Får väl slå på min egen tv i sovrummet istället och ta lite yoggi heheh sista målet för dagen..
Börjar klia lite i snitten nu … troligtvis ett gott tecken .. då läker det väl..
Molly  har varit här och gett mig Fragminsprutan eller vad det heter ikväll.. Nu är det bara 5 dagar kvar med dem.. tur det inte är en hästanål i dom ..
Nu är det läggdaxrutiner för gossarna.. borsta gadden och sängen

Natti

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu