Andra dagen efter op

I natt har jag sovit riktigt gott… vaknade vid kl 09.00 då var det bara till att ner och äta frukost direkt… Det fick bli som vanligt 1,5 dl Naturell Lätt Yoggi.. men jag gillar faktiskt det.. Magen är fortfarande uppblåst av gasen som de använder för att kunna se när de opererar… Skulle väl kunna kalla sig själv för Pumba idag.. =) Otrevligt men som sagt det måste ju ut och det luktar ju inte heller som tur är…Har även kommit till mitt mellanmål .. Brännhults apelsinjuice silad utan fruktkött..utspädd med lika mycket vatten.. synd för den är mycket god annars..  I dag får vi se vad dagen har att erbjuda.. återkommer senare…Hej så länge

 Barnen och mannen har precis varit och inhandlat lördagsgodis…. som tur var bara äckligt sådant..så jag klarar att hålla mig där ifrån.. själv har jag slumrat i soffan en stund.. lite trött .. troligen för att man får i sig väldigt lite mat.. men jag tycker att jag äter hela tiden … ska ju bara vara 3 timmar mellan varje mål och emellen det ska jag dricka vatten hela tiden men inte 20 min innan målltid eller 20 min efter….
Jag har 2 mål kvar att äta idag … middag och ett mellanmål vi får väl se vad jag ska hitta på för roligt till det.
Borde gått ut och gått en liten runda med idag men fan vad det är kallt ute..
Får se om det är något trevligt på TV:n istället..

Nu har jag tagit mig i kragen och gått en runda med… det känns bra.
Kvällsmaten fick bli skärgårdssoppa med ägg i …. helt oki.

Nu e de Robinsson på TV.. sen får de kanske bli Wallander..
Jag har en 1/2 liter vatten kvar att dricka .. Det känns lite tungt.. men det ska gå..

One Response to “Andra dagen efter op”

  1. milo Says:

    Jag tror på dig Pilla, du har en vilja av stål. Om det blir tungt så lägg över litte på Pidde han tog dig väl ” i nöd och lust” Hälsa familjen från mig.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu