Usch vad jag e trött på pulverdricka!!

product_smoothie

Nu börjar det bli riktigt tråkigt med pulverdrickorna..så idag har jag gjort en tomatsoppa med morot, lök, svamp och krossade tomater… kan ju inte ha någon betydelse om jag äter den eller pulverdrickan..
Mindre kalorier i soppan och den var betydligt godare också..

Jag har inte berättat för så många än att jag ska opereras och jag tänkte faktiskt inte göra det heller…
De kommer de säkert att märka så småningom.. =) Blir så jobbigt med alla frågor..Jag har ju turen att ha en kompis som har gjort operationen för ca 2 månader sedan så jag  har ju fördelen att kunna fråga henne en massa fakta. Kontrollfreak som jag är så är ju det tur..så man vet vad man ska gå igenom..
Hoppas bara på samma tur som henne att slippa komplikationer… Även om riskerna är små så finns de ju där..
Det som skrämmer mig mest är nog att det finns en minimal risk att mina gossar ska bli mammalös.. men som sagt riskerna är inte så stora så jag hoppas på det bästa…För den delen tror jag att det är större risk för svininfluensan  för tillfället än att operationen inte ska gå bra..

Fradagskvällen har jag tillbringat framför datorn och tv:n Idol .. Mina favoriter hänger fortfarande kvar Erik 0ch Calle… så klart…Jag har även hunnit få iväg beställningen på bröllopsfoton … där jag har gjort ett kollage-fotoalbum.

Det hände även något märkligt med E ikväll… han fick akut ont i halsen och kallsvettades .
Han hade ingen feber men han sa själv att han mådde jätte dåligt ..det såg han ut till att göra också…
Vi blev lite rädda eftersom han fick svininfluensavaccin i tisdags..Kunde ju vara en biverkning av det… och eftersom man inte vet så mycket om det så blir man lite skraj .. han har aldrig gjort så innan.. sjukvårdsupplysningen var inte till någon större nytta heller kan jag säga.. för dom visste inte heller så mycket … inte heller om det kunde vara en tänkbar biverkning.. ja ja han får sova hos oss inatt så man har lite koll på honom..

Nu är det sängdax ..man blir ju lite trött när man inte äter som man brukar..
I morgon ska vi ställa ut på mässa med Little Kids Corner ..Jul och hantverksmässan …
Det ska bli trevligt..Ses kanske där

Natti Natti

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu